Key Keeper
De sleutel.
Voor al uw problemen.
Bij ramen, deuren & kozijnen.
Kunststof, aluminium, staal & hout.
Tel. 06-17115290 / 06-16628197
keykeeper.nl@gmail.com
www.keykeeper.nl
Index

Garantie op de uitgevoerde werkzaamheden:

De standaard garantie op de werkzaamheden is 366 dagen.
Uiteraard moeten de werkzaamheden voor een veel langere tijd hun functie behouden alleen is dit in combinatie met goed onderhoud.
Om deze reden komt the key keeper na de 366 dagen nog een keer langs om de gehele werkzaamheden na te lopen en eenmalig onderhoud uit te voeren. Hierbij verlengen wij de garantie met nogmaals 366 dagen dit is geheel kosteloos als de bewoner thuis is op de geplande afspraak. Moment dat wij voor een gesloten deur staan vervalt deze regeling en is de verlenging tegen een bedrag van E45,00 excl. B.t.w. alsnog te realiseren. De naloop afspraak wordt gemaakt ongeveer 30 dagen voor het einde van de garantie. Uiteraard is het mogelijk om de garantie te verlengen dit doormiddel van een onderhoudscontract. Hierbij komen wij 1x per jaar langs voor onderhoud voor 1 of meerdere kozijnen. Het maakt dan niet uit of dit kozijn gemaakt is of niet.

Onderhoud kan voor elk kozijn in de woning zijn. De garantie op de reparatie kan hiermee verlengt worden tot maximaal 9 jaar. Gaan erin de tussentijd andere delen stuk ,dan krijgt u 20% korting op de werkzaamheden, de kosten voor materialen zal wel in rekening worden gebracht zonder korting.

Als uw zelf het onderhoud wil uitvoeren kan dit ook. Voor tips kunt u contact opnemen via de mail.

Met vriendelijke groet
Ralph Baauw
The Key Keeper