Heeft u tijd ? neem de tijd !
Goede Dag mijn naam is Ralph Baauw.
Ik hoop u te mogen attenderen op de werkzaamheden die ik voor uw bedrijf kan uitvoeren , uiteraard met hoge kwaliteit, vakkennis en snelle afhandeling.

Ga ook naar: 
Spoeddienst 24/7

Bij een melding van een klacht bij mij persoonlijk zal deze toegewezen worden naar de monteur die het meest geschikt is voor de oplossing. Deze monteur is ervaren met het product en werkt zelfstandig. Omdat ik alleen maar werk met freelancers heb ik altijd de inzet en ervaring die er nodig is om met een snelle oplossing te komen. Als er materiaal besteld moet worden zal deze monteur dit ook zelf doen en elke klus afhandelen met hoge urgentie. Een goed contact met de klant en overleg voor nodige aanpassingen vanwege de leeftijd van het product.

De keuze tot vernieuwing van materialen of indien mogelijk een doel troevende reparatie uitvoeren met een garantie van 1 jaar. Gaat hetzelfde onderdeel dan toch stuk en moet dit vervangen worden zal alleen dit onderdeel in rekening worden gebracht en niet het arbeidsloon, dit is al bij het eerste bezoek gedaan risico is voor ons. Het komt ook voor dat een reparatie meteen een leer moment is voor de monteur (met 19 jaar ervaring leer ik nog steeds bij ) dit is leuk en doel troevend omdat de klacht bij dezelfde monteur terecht komt. De monteur start de klus en eindigt de klus en bij eventueel 3e afspraak is hij er ook. Dit is voor de klant prettiger en voor de monteurs ook. Ook komen wij de klant tegemoet door langs te komen voor of na de werkdag indien dit mogelijk is met de werkzaamheden die uitgevoerd worden. Op dit moment zijn de werkzaamheden die we uitvoeren vermeld op de flyer blad 2 Toch wil ik proberen voor andere klachten gedreven freelancers te vinden, die met dezelfde overtuiging hun werk doen. Op het moment dat er toch klachten zijn over de werkwijze die wij hanteren kan dit per telefoon of mail worden besproken en dan werken wij aan een oplossing.Pagina 1/2
Key Keeper
De sleutel.
Voor al uw problemen.
Bij ramen, deuren & kozijnen.
Kunststof, aluminium, staal & hout.
Tel. 06-17115290 / 06-16628197
keykeeper.nl@gmail.com
www.keykeeper.nl
Index