Werkzaamheden:
Service aan alle type ramen, deuren&kozijnen voor binnen & buiten (bijvoorbeeld: niet of slecht sluiten, Zwaar openen van de schuifdeur, het afstellen van naar binnen of buiten draaiende ramen en deuren met of zonder kiep/tuimel stand en het verhelpen van water of tocht lekkage’s.)
Onderhoud aan ramen,deuren&kozijnen een mogelijkheid tot het jaarlijks terug komen voor het afstellen van de ramen,deuren en andere bewegende delen in het kozijn (bijvoorbeeld: ventilatieroosters, drangers of uitzetijzers.) Vernieuwen van afgebroken of versleten onderdelen zelfs bij faillissement van leverancier of ouderdom van het product, als het product niet meer leverbaar is krijgt u een goede uitleg over de opties die er zijn. Verbeteren van uw ramen,deuren&kozijnen (bijvoorbeeld: het aanbrengen en infrezen van skg gekeurde
sloten of beslag rondom uw raam/deur. Het aanbrengen van stormketting, dranger, kleefmagneet of het elektrisch van slot gaan bij de deur. Uitvalbeveiliging, bijzetsloten of kinderbeveiliging maar ook het plaatsen van veiligheidsglas, anti panieksloten en anti inbraak strips.
Het plaatsen van rolluiken, zonneschermen en hor systemen voor bijna elk type raam/deur.

Calamiteiten:
Bij een noodgeval zoals buiten gesloten zijn of weg willen en niet kunnen afsluiten of het herstellen van een inbraakschade. Kunt uw altijd contact opnemen via een 06 nummer dat vermeld staat aan de bovenzijde van deze flyer. U kunt voor calamiteiten 24/7 contact opnemen.
Voor vragen of een afspraak kunt uw contact opnemen via een 06-nummer of e-mail tussen 08:00/20:00. Er zal als de werkzaamheden het toe laten zoveel mogelijk rekening gehouden worden met u door voor of na uw werkdag langs te komen of op die dag dat u niet hoeft te werken.
Met vriendelijke groet
Ralph Baauw
The Key Keeper
K.v.K. 54247624

Kosten bewust en toch een vakman
Omdat we nu nog maar 1 regio dekken is er nog reiskosten te berekenen.
Dit doen wij vanaf een centraalpunt met google maps.
A: Coentunnel A10 (West/Noord)
B: het werk adres met huis nr.
De eerste 25 kilometer zit bij de prijs in alles wat meer is zal E0,60 per gereden kilometer in rekening worden gebracht.
Ons start tarief is E 45,00 voor eerste 30 minuten.
Elke minuut die we langer bezig zijn kost E1,00
Prijzen zijn excl. 19% B.t.w.


Op het moment dat er meerdere opdrachten in dezelfde straat zijn. En u regelt de afspraak op 1 dag bij deze adressen loopt de tijd gewoon door zonder extra kosten. Als u zelf handig bent en het probleem al gevonden heeft. Alleen zijn er onderdelen stuk kunt u met goede foto’s, de materialen bij ons bestellen via de mail. Dan kan u ze ophalen of we versturen ze zodra de onderdelen binnen zijn. Voor vragen kan u altijd contact opnemen. 
Tel 06-17115290 /  Email- Keykeeper.nl@gmail.com

Pagina 2/2
Key Keeper
De sleutel.
Voor al uw problemen.
Bij ramen, deuren & kozijnen.
Kunststof, aluminium, staal & hout.
Tel. 06-17115290 / 06-16628197
keykeeper.nl@gmail.com
www.keykeeper.nl
Pagina 2/2